© Truckfestival - Westfriesland 2016


SPONSOREN
WIE ZIJN WIJ

hoi allemaal,
Mijn naam is Peter Makkes uit medemblik, getrouwd en heb 2 prachtige dochters .
Ik ben werkzaam bij Simon loos in Wognum. Daar werk ik nu al sinds 2000 en doe daar het onderhoud van het wagenpark.

Ik kom uit een echte truckers familie. Zelf rijd ik niet op de vrachtwagen, maar heb wel alle nodige papieren hier voor, ben al van jongs af aan bezig met het poetsen en wassen van vrachtauto's en auto's.  Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken. 

Ik heb dan ook al een aantal jaren menig auto gepoetst die stond te schitteren op Truckfestival-Medemblik en heb er zelf ook een paar keer met een auto gestaan en ook in de prijzen gevallen. Vind het gewoon erg belangrijk dat het materiaal er goed en verzorgd uit ziet en dat daar ook de nodige aandacht aanbesteedt wordt... Dan laat je zien dat je zuinig bent op je spullen. 

Zo ben ik er eigenlijk een paar jaar geleden ook ingerold, door eerst een paar keer te jureren en uiteindelijk ben ik gevraagd of ik zou willen zorgen dat alle vrachtwagens op het goede plekje komen te staan en het verkeer in goede banen te lijden. Natuurlijk in samenwerking met de anderen. 

Vanaf 2012 is er een hele nieuwe organisatie met een frisse kijk en jonge mensen en voel me hier ook erg goed bij en zie het allemaal positief tegemoet.

We gaan er met z’n allen voor zorgen dat het weer een topdag wordt.

Hopelijk tot dan!